Ekonomiadministratör på deltid eller halvtid

Har du ett sinne för service och siffror och trivs med att arbeta i en bred och omväxlande roll? Då kan det vara dig vi söker! Hos oss blir du en viktig kugge för vår fortsatta tillväxt och en uppskattad kollega.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiadministratör hos oss erbjuds du en varierad arbetsdag med goda möjligheter att planera ditt eget arbete. I dina uppgifter ingår bland annat löpande ekonomi och lönehantering, men du har stort stöd från vår externa ekonomipartner som sköter bokslut och deklaration. Till din hjälp har du också våra system där vi under senare år tagit stora digitala kliv framåt. Har du kunskap och intresse vad gäller bokslut, deklarationer eller andra mer komplexa ekonomiuppgifter så finns möjlighet att med tiden även ta över hela eller delar av det ansvaret. Det finns även möjlighet att vara delaktig inom projektens administration och att vara systemansvarig för de digitala hjälpmedel företaget använder.

När frågor uppstår kring semesterdagar, tjänstledighet och arbetstider är det du som är insatt i kollektivavtalet och kan svara på frågor från medarbetarna. I tjänsten ingår också ett kontorsansvar. Du beställer förbrukningsartiklar till kontoret, håller ordning på leasingavtal, köper in arbetskläder och liknande.

Du är direkt underställd bolagets VD.

Du som söker

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll där du hanterat fakturor och lön. Självklart är du en van systemanvändare och ser fördelarna med Excel som arbetsverktyg. God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Som person är du är noggrann och har ett sinne för struktur och ordning. Du har en analytisk sida som kommer till användning i arbetet när du hanterar ekonomiflöden och stöttar i projektekonomin. Dessutom har du en stark känsla för service, både gentemot kunder och kollegor. Rollen kräver att du är prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig:

- En fin gemenskap där de flesta av oss jobbat länge inom företaget
- Förmåner som friskvård och som fast anställd även bonussystem
- Ett varierat och roligt arbete

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, deltid 75-80% men möjlighet till heltid finns. Du utgår från vårt kontor på Danmarksgatan och finns tillgänglig på kontoret minst fyra dagar i veckan.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Wilma Barthelsson på 018-470 71 06 eller Rekryteringskonsult Anna Nord på 018-470 71 12.

Sista ansökningsdag är 12 februari 2023, men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Krav
Några års erfarenhet från en liknande roll där du hanterat fakturor och lön
God systemvana
Goda kunskaper i Excel
God svenska i tal och skrift

Här hittar du våra lediga jobb - Välkommen med din ansökan