Effektiva och Anpassade Håltagningstjänster i Enköping

Vi på Betonghål skräddarsyr alltid våra arbetsmetoder och maskinval efter de specifika behov, material och förutsättningar som finns på varje arbetsplats. Det gäller både vid håltagning och rivning, där du inte behöver oroa dig över vilken metod som behövs för just ditt projekt. Oavsett om det handlar om att såga upp golv och tak för att installera en ny spiraltrappa, riva väggar för att skapa ett dörrhål, hisschakt eller ett helt nytt rum, eller borra mindre hål för ventilation, elsladdar eller avlopp, så har vi den rätta lösningen.

Vår erfarna personal, bosatt i Uppsala, Stockholm och runt om i Uppland, gör oss flexibla och tillgängliga för projekt i hela regionen. Vi har stor erfarenhet och kunskap om att arbeta i olika miljöer och under varierande förhållanden, vilket säkerställer att vi kan leverera högkvalitativa resultat varje gång.

I Enköping har vi etablerade arbetsplatser där vi har utfört regelbundna arbeten under lång tid. Några av våra mest betydande projekt inkluderar arbeten vid S1, Ledningsregementet och Bahco. Vi har också genomfört flera rivningsentreprenader, såsom rivning av Korsängens förskola och Bergvretenskolan åt Enköpings kommun, samt rivning av Bahcos gamla förrådsbyggnad åt Peab.

För oss är det viktigt att hålla arbetsplatsen ren och säker. Vi tar alltid med oss allt skräp, som borrkärnor och annat avfall, eller lämnar det på anvisad plats innan vi avslutar arbetet. Vi är dessutom mycket noga med att alltid arbeta effektivt, miljömedvetet och med högsta säkerhetsklass. Oavsett om det är trä, betong, granit, sten, tegel eller andra byggmaterial som ska tas bort i ditt renoverings- eller nybyggnadsprojekt, kan du lita på att vi utför arbetet med största precision och omsorg.

Vår förmåga att anpassa oss till de unika kraven på varje arbetsplats gör oss till en pålitlig partner för alla typer av håltagnings- och rivningsprojekt i Enköping. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat, oavsett projektets omfattning eller komplexitet.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra specialiserade håltagningstjänster kan möta dina behov och krav. Vi är här för att säkerställa att ditt nästa byggprojekt blir en framgång. Vi har mångårig erfarenhet av håltagningstjänster, samt rivning, professionella projektledare, pålitliga medarbetare och håltagare, samt en mycket väl utrustad maskinpark.

Våra Avancerade Håltagningstjänster

 • Kärnborrning:
  Vi levererar exakta och väldefinierade hål med dimensioner från 10 till 900 millimeter genom alla typer av material såsom betong, tegel och sten. Vår moderna utrustning säkerställer perfekta resultat för installationer av rör, kablar och andra infrastrukturella element, oavsett projektets komplexitet.

 • Golvsågning:
  Med precision sågar vi igenom betongplattor och bjälklag med tjocklekar upp till 420 millimeter. Våra högpresterande maskiner garanterar rena och raka snitt, vilket är avgörande för att skapa stabila underlag för nya golvsystem, rörinstallationer och andra byggprojekt. Vår tjänst är idealisk för industriella anläggningar, kommersiella fastigheter och bostäder som kräver hög kvalitet och noggrannhet.

 • Väggsågning:
  Med noggrann precision skapar vi öppningar i olika byggnadskonstruktioner, även där utrymmet är begränsat. Våra avancerade sågverktyg hanterar tjocklekar upp till 720 millimeter, vilket säkerställer exakta öppningar för dörrar, fönster och andra passagevägar. Vi prioriterar att bevara byggnadens strukturella integritet samtidigt som vi levererar pålitliga och effektiva resultat.

 • Vajersågning:
  För robusta och massiva byggnadsdelar som konventionell klingsågning inte kan hantera, använder vi vajersågning. Denna avancerade teknik är idealisk för att skära igenom material som betongblock och broar med hög precision och effektivitet. Vi erbjuder en pålitlig metod för att hantera utmanande byggprojekt och säkerställa att varje snitt är perfekt utfört.

 • Rundvajersågning:
  Vi specialiserar oss på att skapa stora, exakta runda hål där kärnborrning inte räcker till, såsom vid installation av spiraltrappor eller ventilationsöppningar. Genom att använda den senaste teknologin garanterar vi hög precision och tillförlitlighet i varje projekt. Våra tjänster är avgörande för arkitektoniska och strukturella projekt som kräver noggrannhet och professionellt utförda arbeten.

Kundcase - Enköping

I maskinparken finns bland annat:

 • Wiresågar
 • Djupsågningsriggar
 • Rivningsrobotar (350 kg–3,1 ton) samt tillbehör t.ex. rivningsgrip, betongsax/klipp och skopor.
 • Hydraulspräck
 • Grävmaskin (5,5 ton)
 • Bobcats
 • Asfaltssågar