Bred expertis inom rivning, håltagning och sanering

Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget består av 30 välutbildade, kunniga och motiverade medarbetare, egen verkstad och kontor i Uppsala. Med personal boende i hela Uppland och i Stockholm och med våra välutrustade servicebussar kan vi erbjuda snabbare, kostnadseffektivare och driftsäkrare tjänster än andra prispressade alternativ även utanför Uppsala. För oss är varje beställning en unik process där våra arbetsledare konsulterar för att uppnå bästa möjliga resultat för just ditt byggprojekt.

Ända sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen i vår bransch framåt. Det särskilt när det gäller att förbättra arbetsmiljö och hitta skonsammare arbetsmetoder, vilket fortfarande är ett viktigt fokusområde för oss.Miljön är i fokus vid alla typer av arbeten.

Genom ett aktivt miljöarbete försöker vi också minimera skadegörelsen på miljön. Vid håltagningsarbeten ställs förutom höga krav på källsortering, arbetsmetoder och maskiner även höga kunskapskrav på personalen. Effektiva arbetsmetoder med effektiva maskiner spar i gengäld på vår viktigaste resurs, personalen.

Företaget drivs av Stefan Sandberg med Håltagarna Borrteknik Sverige AB som delägare och samarbetspartner.

Mer Om Betonghål

Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Med en rik historia och en ständigt framåtsträvande verksamhet, har vi sedan starten 1972 varit ledande inom vår bransch. Vårt team består av 25 välutbildade, kunniga och motiverade medarbetare som alla delar vårt engagemang för kvalitet och innovation. Vi har vår egen verkstad och kontor beläget i Uppsala, men vår verksamhet sträcker sig långt utanför stadens gränser.

Vår Lokala Närvaro och Flexibilitet

Med personal boende i hela Uppland och Stockholm, samt våra välutrustade servicebussar, kan vi erbjuda snabbare, kostnadseffektivare och driftsäkrare tjänster än många andra prispressade alternativ. Vår geografiska spridning och mobila kapacitet gör det möjligt för oss att snabbt svara på kunders behov och leverera högkvalitativa resultat, oavsett projektets läge.

Individuellt Anpassade Projekt

För oss är varje beställning en unik process. Våra arbetsledare konsulterar noggrant med varje kund för att säkerställa att vi uppnår bästa möjliga resultat för just ditt byggprojekt. Denna personliga och detaljinriktade approach garanterar att vi kan möta och överträffa kundernas förväntningar varje gång.

En Historik av Innovation

Sedan starten har vi ständigt drivit utvecklingen framåt inom håltagningsbranschen. Särskilt stolta är vi över våra insatser för att förbättra arbetsmiljön och utveckla skonsammare arbetsmetoder. Detta fokus på arbetsmiljö är fortfarande ett centralt område för oss, och vi strävar ständigt efter att skapa säkrare och mer hållbara arbetsförhållanden för våra anställda.

Miljömedvetenhet i Fokus

Miljön är en av våra viktigaste prioriteringar vid alla typer av arbeten. Genom ett aktivt miljöarbete försöker vi minimera vår påverkan på miljön och förhindra skadegörelse. Vid håltagningsarbeten ställs höga krav på källsortering, arbetsmetoder och maskiner, samt på kunskapen hos vår personal. Effektiva arbetsmetoder med effektiva maskiner sparar inte bara tid och resurser utan skyddar även vår viktigaste resurs - våra medarbetare.

Ledning och Partnerskap

Företaget drivs av Stefan Sandberg och har Håltagarna Borrteknik Sverige AB som delägare och nära samarbetspartner. Tillsammans kombinerar vi vår expertis och erfarenhet för att leverera toppkvalitet i varje projekt vi åtar oss. Vårt partnerskap stärker vår kapacitet och säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på marknaden.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa av innovation och kvalitet tillsammans med våra kunder och partners. Välkommen att höra av dig om ditt nästa byggprojekt – vi är här för att hjälpa dig förverkliga dina visioner!