Hål i vad som helst, var som helst: Betonghål i Tierp

På Betonghål anpassar vi alltid våra arbetsmetoder och maskinval efter de specifika behov, material och förutsättningar som råder på den aktuella arbetsplatsen i Tierp. Vare sig det handlar om håltagning eller rivning, ser vi till att du inte behöver bekymra dig om vad som krävs för just ditt projekt. Vi tar hand om allt, från golv och tak som ska sågas upp för att installera en ny spiraltrappa till väggar som ska rivas för ett dörrhål, hisschakt eller ett helt nytt rum. Vi utför även håltagning för mindre ytor som ska borras upp för ny ventilation, elsladdar eller avlopp.

Vår personal är strategiskt placerad i Uppsala, Stockholm och runt om i Uppland, vilket gör att vi kan erbjuda snabb och effektiv service i hela regionen, inklusive Tierp.

I Tierp utför vi regelbundet olika typer av rivningsarbeten och håltagningar på skolor och industrier. Vi har också omfattande erfarenhet av håltagningar i krypgrunder för avfuktning, vilket vi ofta gör i samarbete med företag specialiserade på avfuktning. Detta har gjort oss till en betrodd partner för många lokala projekt.

En viktig del av vårt arbete är att alltid lämna arbetsplatsen i gott skick. Vi ser till att ta med oss skräp, såsom borrkärnor och annat avfall, eller flytta det till anvisad plats innan vi lämnar projektet. Vi strävar också efter att arbeta så effektivt, miljömedvetet och säkert som möjligt, oavsett om det gäller trä, betong, granit, sten, tegel eller andra byggmaterial som ska avlägsnas i ditt renoverings- eller nybyggnadsprojekt.

Våra håltagningstjänster

 • Kärnborrning: Vi skapar runda, exakta hål i storlekar mellan 10 och 900 millimeter genom alla typer av material. Oavsett om det handlar om betong, tegel, sten eller andra byggmaterial, använder vi vår avancerade utrustning för att säkerställa att hålen är perfekta och uppfyller alla specifikationer. Denna metod är idealisk för installation av rör, kablar och andra infrastrukturella element.

 • Golvsågning: Vår golvsågningstjänst innebär att vi sågar i betongplattor och bjälklag med tjocklekar från 0 till 420 millimeter. Vi använder högpresterande maskiner för att garantera raka och rena snitt, vilket är avgörande vid förberedelser för nya golvsystem, rörledningar eller andra byggnadsprojekt. Denna tjänst är idealisk för både industriella och kommersiella byggnader samt bostäder.

 • Väggsågning: Vi erbjuder precisionssågning i olika byggnadskonstruktioner, särskilt där utrymmet är begränsat. Våra sågverktyg kan hantera tjocklekar från 0 till 720 millimeter, vilket gör det möjligt att skapa exakta öppningar för dörrar, fönster och andra öppningar. Vi garanterar att varje sågning är exakt och att byggnadens strukturella integritet bibehålls.

 • Vajersågning: När det gäller tjocka konstruktioner där konventionell klingsågning inte räcker till, använder vi vajersågning. Denna teknik är särskilt användbar för stora betongblock, broar och andra massiva byggnadsdelar. Vajersågning erbjuder en effektiv och exakt metod för att skära igenom även de mest robusta material.

 • Rundvajersågning: Denna metod används för att skapa runda hål i situationer där kärnborrning inte är tillräcklig, exempelvis för att installera en ny spiraltrappa. Rundvajersågning ger oss möjligheten att skapa större runda öppningar med hög precision, vilket är nödvändigt i många projekt. Vi använder den senaste teknologin för att säkerställa att varje hål är exakt och uppfyller alla projektkrav.

Kundcase - Tierp

I maskinparken finns bland annat:

 • Wiresågar
 • Djupsågningsriggar
 • Rivningsrobotar (350 kg–3,1 ton) samt tillbehör t.ex. rivningsgrip, betongsax/klipp och skopor.
 • Hydraulspräck
 • Grävmaskin (5,5 ton)
 • Bobcats
 • Asfaltssågar