Håltagare

Arbetsuppgifter
Som håltagare hjälper du våra kunder, ofta byggföretag, med håltagning. Uppdragen kan pågå både under kortare och längre tid och kan gälla allt från mindre servicearbeten till stora totalentreprenader. Vår maskinpark är bred och modern för att kunna passa olika uppdrag och för att tillgodose en god arbetsmiljö, vilket är viktigt för oss. Arbetet är varierande och innehåller mycket problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker
Du som söker har erfarenhet som håltagare/maskinförare. Yrkesbevis för håltagning är meriterande men inget krav, liksom "Heta Arbeten", "Säkra Lyft" och "Arbete från mobil plattform". Eftersom du genomför dina uppdrag ute hos våra kunder behöver du även ha god social kompetens samtidigt som du är serviceinriktad. För att passa in hos oss bör du även vara engagerad och positiv.
Eftersom vi är ett maskinintensivt företag är det naturligtvis även viktigt att du har ”maskinöra”.

Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift krävs för kommunikationen med våra kunder. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du bor i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten - PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYmV0b25naGFsLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AYmV0b25naGFsLnNlPC9hPg==

Vi hälsar dig välkommen till ett marknadsledande, proaktivt och resursstarkt företag med mycket god samhörighet som är mån om sin personal.