Sanerare

Arbetsuppgifter
Som sanerare hjälper du våra kunder, ofta byggföretag i projekt där sanering ofta är en del av vårt uppdrag. Uppdragen kan pågå både under kortare och längre tid och kan gälla allt från mindre servicearbeten till stora totalentreprenader. Arbetet är varierande och innehåller mycket problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker
Du som söker har erfarenhet av asbestsanering samt innehar utbildningsbevis och tjänstbarhetsintyg. "Heta Arbeten", "Säkra Lyft" och "Arbete från mobil plattform" är meriterande. Eftersom du genomför dina uppdrag ute hos våra kunder behöver du även ha god social kompetens samtidigt som du är serviceinriktad. För att passa in hos oss bör du även vara engagerad och positiv. Om du har erfarenhet och/eller har intresse av att lära dig håltagning är det ett stort plus.

Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift krävs för kommunikationen med våra kunder. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du bor i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten - PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AYmV0b25naGFsLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AYmV0b25naGFsLnNlPC9hPg==

Vi hälsar dig välkommen till ett marknadsledande, proaktivt och resursstarkt företag med mycket god samhörighet som är mån om sin personal.