Stort eller litet bygge spelar ingen roll!

För oss är alla uppdrag lika viktiga - stora som små. Vi anpassar alltid våra metoder och processer efter de förutsättningar som råder för just ditt unika byggprojekt.

Stort byggprojekt - stort ansvar

En stor byggentreprenad behöver självgående entreprenörer med erfarenhet och insikt i många detaljer Det kan vara rivningsplaner, KMA-planer, riskanalyser, arbetsberedningar, uppföljningar och dokumenteringar.

Betonghål har stor vana vid olika typer av totalentreprenader och utbildar personalen sker kontinuerligt. För att du ska känna trygghet och för att du lättare ska uppnå dina arbetsmiljökrav erbjuder vi en rad anpassade tjänster.

Läs mer om våra anpassade tjänster för det stora bygget här

Vi värnar även om de mindre jobben

En stor andel av våra arbeten kommer från små företag och privatpersoner och är av typen ”servicejobb”. De ger oss en stabilitet och trygghet som vi alltid kommer prioritera och som är viktiga för oss. Det är också anledningen till att vi har en egen arbetsledare som arbetar med enbart servicejobb.

Som kund hos oss drar du stora fördelar av våra stora resurser. Vår stora välutbildade personalstyrka har lång erfarenhet av både stora och små byggprojekt. Med våra välutrustade servicebussar får du även hög flexibilitet och minskar risken för kostsamma och tidskrävande driftstopp.

Välkommen att höra av dig om ditt byggprojekt!